Super Bowl: Το πήραν με ανατροπή οι Rams (videos)

Τον δεύτερο τίτλο στην ιστορία τους πανηγύρισαν οι Los Angeles Rams, οι οποίοι επικράτησαν 23-20 στον τελικό του Super Bowl των Cincinnati Bengals.

Τρομερή ήταν η εξέλιξη του 56ου τελικού του Super Bowl, καθώς κρίθηκε στην τελευταία περίοδο όπου οι Rams κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή απέναντι στους Bengals και τους στέρησαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν τον πρώτο τίτλο στην ιστορία τους.

Οι Rams ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον τελικό και πήραν το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο 7-3, ενώ στη δεύτερη άντεξαν την αντεπίθεση των Bengals τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα 13-10.

Όπως η ομάδα του Cincinnati κατάφερε να κάνει την ανατροπή στην τρίτη περίοδο παίρνοντας το προβάδισμα 20-16 και έδειχναν να βρίσκονται πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Όμως, μ’ ένα επί μέρους 7-0 οι Rams κατάφεραν να φέρουν… τούμπα τον αγώνα και επικράτησαν 23-20.

Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος για τους Los Angeles Rams από την εποχή που μετακόμισαν στο Λος Άντζελες το 1999 από το Σαντ Λούις, εν αντιθέσει με τους Bengals, οι οποίοι έφτασαν κοντά στον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δείτε...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×