Α1 Πόλο Ανδρών: «Περίπατος» για τον Ολυμπιακό, 15-8 τον Πανιώνιο (video)

Νέα νίκη για τον Ολυμπιακό, μετά τη νίκη που του έδωσε πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών, κόντρα στον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών με 15-8.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας τους Γενηδουνιά και Φουντούλη με 3 γκολ, έφτασαν στη νίκη με 15-8 επί του Πανιωνίου, διατηρώντας το απόλυτο των νικών και φτάνοντας τους 51 βαθμούς στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επέβαλε τον ρυθμό της από την αρχή και κυριάρχησε κατά κράτος σε όλους τους τομείς στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Προηγήθηκε και με 7-1 στα μέσα του δεύτερου οκτάλεπτου και μέχρι το φινάλε αύξησε την διαφορά στα επτά γκολ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 15-8

Οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 2-2, 5-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 3, Γούβης, Δερβίσης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 2, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Ζουρίδης, Κουκουλάς, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 3, Μοσκόφ 3, Δήμου, Καπετανάκης, Καζάκος, Μοσχοβέλης, Μαυράκης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μουδραμής

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Α1 Πόλο Ανδρών: «Περίπατος» για τον Ολυμπιακό, 15-8 τον Πανιώνιο (video)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×