Α1 Πόλο Ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΟ Χανίων, με 15-8 τον Παναθηναϊκό

Με ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο ο ΝΟ Χανίων επιβλήθηκε με 15-8 του Παναθηναϊκού στην έδρα του, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πλαίσιο της Β' φάσης της Α1 Ανδρών και στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του G3.

Ο Παναθηναϊκός του Μιχάλη Λαζαρίδη ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα με 4-2, ωστόσο στα επόμενα δύο οκτάλεπτα ο ΝΟΧ ήταν καταιγιστικός και έφτασε στην ανατροπή. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 6-1 και η τέταρτη με 7-3, με την ομάδα των Χανίων να φτάνει τελκά στη νίκη με 15-8.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα και για τον Ναυτικό Όμιλο της ομάδας της Κρήτης αναδείχτηκε ο Νικόδημος Αγιωργούσης, που σημείωσε τέσσερα γκολ.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15-8

Οκτάλεπτα: 2-2, 0-2, 6-1, 7-3.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 4, Μπατάκης 1, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης 2, Σπάχιτς 1, Αποστολάκης 2, Μπέτο 2, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Κανδανολέων 2, Παπάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Παπαδημητρίου, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης 1, Καρακάσης 1, Σιαμάς 1, Πανταζόπουλος 1, Ρομπόπουλος 2, Χατζηστεφάνου, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Εγνατιάδης, Δευτεραίος

Διαιτητές: Κουρτίδης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Χατζηαναστασίου

Α1 Πόλο Ανδρών: Επιστροφή στις νίκες για τον ΝΟ Χανίων, με 15-8 τον Παναθηναϊκό
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×