LEN Trophy - Ραντεβού με την ιστορία του ο Εθνικός: Απόψε στις 8μ.μ. ο τελικός με την Ντουναϊσβάρος

Το 2ο Ευρωπαϊκό του τρόπαιο διεκδικεί απόψε στις 8μ.μ. (ERTSPORTS 1) ο Εθνικός Πειραιώς που υποδέχεται στο «Π. Καπαγέρωφ» την Ντουναϊσβάρος στον β’ τελικό του LEN Trophy 2022.

Η γυναικεία ομάδα του «Αυτοκράτορα» θέλει να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση της κούπας -ξανά μετά από 10 ακριβώς χρόνια- έχοντας ως «μαξιλαράκι» ασφαλείας τη νίκη στον πρώτο τελικό στην Ουγγαρία (12-8).

Οι «κυανόλευκες» της Αντιγόνης Ρουμπέση είναι πανέτοιμες να γράψουν ιστορία πανηγυρίζοντας το 2ο τρόπαιο της ομάδας Ευρώπη, έχοντας στο πλευρό τους τόσο τον κόσμο του Εθνικού, όσο και την ομάδα του 2010, που χάρισαν στον σύλλογο το πρώτο του ευρωπαϊκό Κύπελλο, το LEN TROPHY το 2010.

Η ταλαντούχα περιφερειακός των «κυανόλευκων», Έλενα Ελληνιάδη μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr δίνοντας το… τελευταίο σύνθημα πριν τον μεγάλο τελικό:

«Μας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία αύριο για να κατακτήσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει έως εδώ και ανεβάζουμε τον Εθνικό στην ελίτ της Ευρώπης. Υπάρχει συγκέντρωση στην ομάδα για να επιτευχθεί ο στόχος μας και είμαστε όλες έτοιμες να δώσουμε το 100%. Δεν επαναπαυόμαστε στο γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Είμαστε δεμένες και αυτό φαίνεται και μέσα στο νερό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό που παίζουμε τον δεύτερο αγώνα που κρίνει τον πρωταθλητή του LEN Trophy στην έδρα μας γιατί σημαίνει πως θα έχουμε δίπλα μας όλο τον κόσμο του εθνικού που μας στηρίζει και μας ανεβάζει κάθε φορά. Για έναν αθλητή είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να παίζει στο «σπίτι του» και να έχει όλους τους φιλάθλους του στην κερκίδα».

Παράλληλα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ίφκε Φαν Μπέλκουμ που έχει γράψει τη δική της ιστορία στις ευρωπαϊκές πισίνες, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Ελλάδα με το σκουφάκι του Εθνικού και του Ολυμπιακού, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα κορίτσια του «Αυτοκράτορα».

Η Ολλανδή άσος έστειλε τις ευχές της στα κορίτσια της Αντιγόνης Ρουμπέση με βίντεο στα… ελληνικά:

«Καλημέρα κορίτσια! Είμαι η Ίφκε Φαν Μπέλκουμ από την Ολλανδία και παρότι τα ελληνικά μου δεν είναι πολύ καλά, εύχομαι καλή επιτυχία για τον τελικό! Είμαι σίγουρη ότι μπορείτε να το κάνετε, πάμε Εθνικάρα».

LEN Trophy - Ραντεβού με την ιστορία του ο Εθνικός: Απόψε στις 8μ.μ. ο τελικός με την Ντουναϊσβάρος
LEN Trophy - Ραντεβού με την ιστορία του ο Εθνικός: Απόψε στις 8μ.μ. ο τελικός με την Ντουναϊσβάρος
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×