World League Πόλο Ανδρών: Με 14 στην Ποντγκόριτσα για την πρόκριση στο Super Final η Εθνική

Το απόγευμα της Τρίτης (26/4) αναχωρεί για την Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου η Εθνική ομάδα πόλο Ανδρών, προκειμένου να συμμετάσχει στο Euro Final του φετινού World League.

Η «γαλανόλευκη» από την Πέμπτη 28 Απριλίου έως και το Σάββατο 30 Απριλίου, θα «παλέψει» με στόχο ένα από τα «εισιτήρια» πρόκρισης στο Super Final της διοργάνωσης (Στρασμπούργκ Γαλλίας 23-29 Ιουλίου).

Οι 14 πολίστες που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, μετά το τέλος της κοινής προετοιμασίας με την Ιταλία για να συμμετάσχουν στην αποστολή για την Ποτγκόριτσα είναι οι εξής:

Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κώστας Λιμαράκης (τερματοφύλακες), Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Κώστας Γούβης, Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, Γιάννης Αλαφραγκής, Δημήτρης Σκουμπάκης, Μανώλης Σολανάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Κώστας Κάκαρης, Στέλιος Αργυρόπουλος - Κανακάκης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Νίκος Γκίλλας, Δημήτρης Δήμου.

Την ομάδα θα συνοδεύουν, εκτός από τον Θοδωρή Βλάχο, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο γιατρός Γιώργος Μαρίνος, ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Κολιάτος, ο υπεύθυνος βίντεο Χρήστος Κοδέλλας και ο αρχηγός αποστολής Δημήτρης Τσίκλος. Μαζί τους και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Κατσώνης.

Ο πρώτος και καθοριστικός αγώνας της Εθνικής μας είναι ο προημιτελικός, την Πέμπτη (28/4) το βράδυ κόντρα στη Σερβία.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας, Πέμπτη 28/4 (ώρες τοπικές, όπως τις δίνει η ιστοσελίδα της FINA): 13:00 Κροατία - Ιταλία, 15:00 Ουγγαρία - Ισπανία, 17:00 Γαλλία - Μαυροβούνιο, 19:00 Σερβία - Ελλάδα.

Την Παρασκευή (29/4) είναι οι ημιτελικοί και το Σάββατο οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός τελικός και ο μεγάλος τελικός.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×