Παναθηναϊκός: Ανακοινώθηκε από την Γκρίνγιαρντ Μασέικ ο «δυναμίτης» Θανάσης Πρωτοψάλτης

«Οι ακραίοι δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα γίγαντες» ξεκινάει η ανακοίνωση της Γκρίνγιαρντ, πρώην Νόλικο, Μασέικ για την απόκτηση του Θανάση Πρωτοψάλτη τον οποίο χαρακτηρίζει «δυναμίτη»!

Ο διεθνής ακραίος του Παναθηναϊκού που συνεισέφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Volley League και του League Cup «Νίκος Σαμαράς» επιστρέφει στο εξωτερικό για νέες προκλήσεις στην ήδη πλούσια καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γκρίνγιαρντ, Μασέικ αναφέρει:

«Οι ακραίοι δεν χρειάζεται να είναι απαραίτητα γίγαντες. Κάποιος όπως ο Jan Martínez (1m90) το αποδεικνύει βδομάδα με τη εβδομάδα. Το νέο μας ελληνοκυπριακό «ελατήριο», Αθανάσιος Πρωτοψάλτης είναι 5 εκατοστά πιο κοντός, αλλά το μπλοκ του, σύμφωνα με το Volleybox.net, φτάνει στην πραγματικότητα τα 10 εκατοστά ψηλότερα!

Ο Αθανάσιος Πρωτοψάλτης, γεννηθείς στις 12 Σεπτεμβρίου 1993, ξεκίνησε την καριέρα του στην κυπριακή, Αμμόχωστο. Ακολούθησε ο Παναθηναϊκός Αθηνών, Κηφισιά και ξανά ο Παναθηναϊκός για να πάει το 2015 στη Narbonne της Γαλλίας, όπου τότε αγωνιζόταν και ο Ανδρέας Φράγκος, και έναν χρόνο αργότερα στην Friedrichshafen όπου ο Vital Heynen είχε αρχίσει να εργάζεται όπως και το T1. Αυτή η συνεργασία κράτησε για τρεις σεζόν και κέρδισε στο Friedrichshafen αρκετά βραβεία. Ο Αθανάσιος Πρωτοψάλτης αναδείχθηκε MVP της γερμανικής Bundesliga το 2017-18.

Το 2019 ακολούθησε μια χρονιά στην Πολωνία, στο Cerrad Enea Czarni Radom. Στη συνέχεια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΞ. Και την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τελικά το Πρωτάθλημα Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό – μαζί με τον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις. Ο Αθανάσιος Πρωτοψάλτης είναι μέρος των ελληνικών εθνικών επιλογών από την ομάδα Κ19».

Στη συνέχεια η Βέλγικη ομάδα ανάρτησε τον παρακάτω σύνδεσμο στο youtube με τον «Ελληνικό Δυναμίτη» όπως χαρακτήρισε τον Θανάση Πρωτοψάλτη στο Eurovolley 2021 εναντίον της Ουκρανίας, του Βελγίου, της Πολωνίας και της Πορτογαλίας.

«Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στο Μασέικ, Αθανάσιε», στα ελληνικά κατέληξε η ανακοίνωση.

Δείτε παρακάτω και την ανάρτηση της Μασέικ αλλά και το βίντεο με τον Έλληνα διεθνή ακραίο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×