Στίβος: 2η η Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ με άλμα στα 4,65μ., 6η η Κυριακοπούλου με 4,45μ.

«Αυλαία» με καλές επιδόσεις στη σειρά αγώνων Diamond League στο Μπέρμιγχαμ για την Κατερίνα Στεφανίδη και τη Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε τον βασικό της κύκλο αγώνων και μάλιστα πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση καθώς ξεπέρασε τα 4,65 μ., επίδοση που της έδωσε τη δεύτερη θέση μαζί με την Τίνα Σούτεϊ.

Η τέταρτη Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,45 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,55 μ. και 4,65 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4,73 μ., ύψος που η αθλήτρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

Παράλληλα το ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν έκανε σήμερα και η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η 8η Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεπέρασε τα 4,45 μ., επίδοση που της έδωσε την έκτη θέση. Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή άργησε να βρει το ρυθμό της, αφού χρειάστηκε τρία άλματα τόσο τα 4,30 μ., όσο και τα 4,45 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,55 μέτρα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Σάντι Μόρις με 4,73 μέτρα. Η Στεφανίδη με 4,65 μ. ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×