Live Chat Τσιτσιπάς - Ίμερ 3-0 σετ (Τελικό)

Στέφανος Τσιτσιπάς: LIVE η «μάχη» του κορυφαίου Έλληνα τενίστα στον 3ο γύρο του Roland Garros κόντρα στον Σουηδό, Μίκαελ Ίμερ.

Η μεγαλύτερη «μάχη» -μέχρι την επόμενη- του Στέφανου Τσιτσιπά στο φετινό Roland Garros είναι σήμερα όχι πριν τις 6μ.μ. κόντρα στον Μίκαελ Ίμερ στον 3ο γύρο του 2ου Grand Slam της χρονιάς.

Η αναμέτρηση του 23χρονου Έλληνα τενίστα, Νο 4 του κόσμου, έχει οριστεί ως η τελευταία στο πρόγραμμα του Suzanne Lenglen.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει το απόλυτο νικών κόντρα στον 23χρονο Σουηδό, Νο 95, και μάλιστα σε τέσσερις αναμετρήσεις ο «Στεφ» δεν έχει χάσει ούτε σετ, κάτι που θέλει να κάνει και σήμερα, για να περάσει «ξεκούραστα» στους «16» του φημισμένου τουρνουά του Παρισίου.

Υπενθυμίζουμε πως στον 2ο γύρο ο Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη κόντρα στον Ζντένεκ Κόλαρ, με επική ανατροπή στο tie break του 4ου σετ και συνάμα την πρόκριση για τον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν.

Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή -όπως και όλες οι αναμετρήσεις του Roland Garros- θα μεταδοθεί από τα κανάλια της συχνότητας του Eurosport.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×