Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Ανοιχτή Θάλασσα: 12ος στα 5 χλμ ο Άλκης Κυνηγάκης, 26ος ο Δημήτρης Μάρκος

Ο Άλκης Κυνηγάκης κατέλαβε την 12η θέση στον απαιτητικό αγώνα των 5 χλμ στη λίμνη Λούπα, 26ος τερμάτισε ο Δημήτρης Μάρκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Άλκης Κυνηγάκης που με επίδοση 54.32.8 τερμάτισε 12ος  και αναμένεται να αγωνιστεί και στα 10χλμ. σημείωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ:

«Ήταν πολύ γρήγορη κούρσα. Επιχείρησα να ακολουθήσω τον ρυθμό αλλά αυτό δεν ήταν  δυνατόν και έμεινα πίσω. Ήρθα στο Παγκόσμιο για να κάνω το καλύτερο δυνατό. Τώρα έχουμε τα 10χλμ».

Ο Δημήτρης Μάρκος ήταν 26ος με 56.30.8 και υπογράμμισε:

«Έγινε μια γρήγορη κούρσα, δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το πρώτο γκρουπ και έμεινα από νωρίς πίσω Προσπάθησα στην πορεία να βρεθώ σε όσο καλύτερη θέση μπορούσα. Πολύ καλές οι συνθήκες, κάποια λάθη μου στοίχισαν κάποια καλύτερη θέση».

Ο Φλόριαν Βέλμπροκ, πρόσθεσε στο παλμαρέ του το πρώτο χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ. Μετά τον Ολυμπιακό και τον παγκόσμιο τίτλο στο 10άρι, ο Γερμανός αναδείχθηκε νικητής στην τελική μονομαχία με τον Ιταλό Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι, παίρνοντας μία ρεβάνς για την ήττα του Σαββάτου (25/6) στα 1.500μ. της πισίνας. Την τριάδα του βάθρου, συμπλήρωσε ο Ουκρανός Μιχάιλο Ρόμαντσουκ, που έκανε άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο στο open water.

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×