Νικ Κύργιος: Άγριο κράξιμο - Έτρωγε ατάραχος σούσι στη συνέντευξη Τύπου - Έφτυσε οπαδό (videos)

Έντονη είναι η κριτική που δέχεται ο Νικ Κύργιος για την απόφασή του να απολαύσει το σούσι του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την πρεμιέρα του στο Wimbledon.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας βρίσκεται για μία ακόμα φορά στο «στόχαστρο», λόγω της συμπεριφοράς του. Ο Νικ Κύργιος ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Open της Αγγλίας, καθώς επιβλήθηκε, αρκετά δύσκολα, του 22χρονου Βρετανού Πολ Τζαμπ.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 27χρονος τενίστας αντέδρασε άσχημα σε φωνές από την εξέδρα, όταν το κοινό αποθέωνε τον Βρετανό αντίπαλό του. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή, ο Νικ Κύργιος γύρισε προς το μέρος ενός οπαδού και έφτυσε, ενώ είχε «προλάβει» να ειρωνευτεί μία επόπτρια και να πετάξει μία μπάλα προς τον κόσμο.

Η συμπεριφορά του Ελληνοαυστραλού δεν άλλαξε ούτε στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρεμιέρα, καθώς έκανε λόγο για ασέβεια από την πλευρά των φιλάθλων, τη στιγμή που ο ίδιος έτρωγε σούσι, μπροστά στους δημοσιογράφους και απαντώντας στις ερωτήσεις τους.

«Πολύ ασέβεια εκτοξεύτηκε σήμερα από το πλήθος. Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αυτό είναι φυσιολογικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι. Δεν είπα τίποτα στο πλήθος μέχρι που ξεκίνησαν χωρίς σταματημό. Απλά δεν ξέρω εάν είναι φυσιολογικό ή όχι», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Απλά καθαρή ασέβεια. Κάποιος φώναξε ότι είμαι σκατά σήμερα. Είναι φυσιολογικό αυτό; Όχι. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει ξανά και ξανά. Έχετε πάει ποτέ σε ένα σούπερ μάρκετ και έχετε αρχίσει να βρίζετε κάποιον που σκανάρει τα προϊόντα; Όχι. Τότε γιατί το κάνουν όταν είμαι στο Wimbledon; Γιατί συμβαίνει αυτό;».

Έντονη αντίδραση στα social media

Όμως, η στάση του Νικ Κύργιου προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media. Πολλοί υποστήριξαν πως ο 27χρονος τενίστας κάνει λόγο για ασέβεια, τη στιγμή που ο ίδιος δείχνει το κακό του πρόσωπο, καθώς δεν σέβεται την παρουσία του μπροστά από τις κάμερες.

«Εσύ είσαι ασεβής που τρως ενώ δίνεις συνέντευξη - πρέπει να δείξεις λίγο σεβασμό», ήταν το σχόλιο ενός χρήστη του Twitter, ενώ ένας άλλος υποστήριξε: «Ο Νικ Κύργιος λέει ότι δε θέλει ο κόσμος να μην τον σέβεται ενώ φτύνει τον κόσμο, ειρωνεύεται τους κριτές και μετά κάθεται σε μια συνέντευξη Τύπου και τρώει».

Μάλιστα, κάποιοι ζήτησαν ακόμα και την αποπομπή του Ελληνοαυστραλού από το Wimbledon. «Ο Νικ Κύργιος παραπονιέται για τους οπαδούς που δεν τον σέβονται έχοντας φτύσει έναν από αυτούς, την ώρα που έτρωγε το φαγητό του και μιλούσε με το στόμα γεμάτο. Πετάξτε τον έξω».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×