Parma Open: Το ξέσπασμα της Σάκκαρη προς τους «δημοσιογράφους του twitter» –Η «μάχη» με την Ζανέφσκα

Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στην Μαρίνα Ζανέφσκα

Η πορεία προς τον τελικό του Parma Open συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό για την Μαρία Σάκκαρη, που σήμερα (15:30, Novasports 6HD) θα κληθεί να περάσει το «εμπόδιο» της Μαρίνα Ζανέφσκα για να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά WTA 250 της Πάρμα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια χθες, Τετάρτη 28/9, παρά το κακό ξεκίνημά της κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Parma Open, ξεπερνώντας σε τρία σετ (6-7, 7-6, 6-2) την αντίσταση της Ολλανδής Αράντσα Ρους (Νο 114 στην παγκόσμια κατάταξη).

Στα προημιτελικά, η 27χρονη Ελληνίδα επικεφαλής του ταμπλό, που πήγε στην Πάρμα με Wild Card, θα αντιμετωπίσει την Μαρίνα Ζανέφσκα από τη Βέλγιο (Νο 97 στον κόσμο), η οποία επικράτησε της Ντάλμα Γκάλφι από την Ουγγαρία με 6-1, 6-3.

Οι δύο τενίστριες έχουν συναντηθεί μόνο μία φορά, πριν έξι χρόνια, στα προκριματικά του Wimbledon, με την Σάκκαρη να παίρνει τη νίκη.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Σάκκαρη

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα η Μαρία Σάκκαρη μίλησε σε ιταλικό μέσο για την κριτική που δέχονται παίκτριες του τένις, αποκαλώντας μάλιστα «δημοσιογράφους του Twitter που δεν έχουν ζωή», όσους γράφουν κακεντρεχή σχόλια για την προσπάθεια των τενιστριών.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το επίπεδο του WTA είναι πολύ υψηλό. Διαφωνώ με τους δημοσιογράφους του Twitter που δεν έχουν ζωή και απλά κριτικάρουν παίκτριες. Πρέπει να σέβεσαι κάθε παίκτρια, γιατί δεν ξέρεις τι έχουν περάσει. Πρέπει να σέβεσαι το τένις γυναικών».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×