Astana Open: «Περίπατος» για τον Τσιτσιπά, 2-0 τον Κουκούσκιν (vid)

Χωρίς να ζεστάνει στο φουλ τις «μηχανές» του ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ του Μιχαήλ Κουκούσκιν και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του διεθνούς τουρνουά ATP 500, που φιλοξενείται στην Αστάνα του Καζακστάν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, ξεκίνησε με το «δεξί» την παρουσία του στο Astana Open, καθώς έκαμψε την αντίσταση του «οικοδεσπότη», Μιχαήλ Κουκούσκιν με 6-3, 6-4.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά στο Astana Open σε ένα τουρνουά που μπορεί να είναι ATP 500, αλλά έχει πολλές μεγάλες συμμετοχές, και ο Έλληνας πρωταθλητής στον 2ο γύρο του τουρνουά θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σεβτσένκο και Λούκα Νάρντι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε για τέταρτη φορά τον 34χρονο Καζάκο, Νο 221 της Παγκόσμιας κατάταξης, και πλέον μετράει 4Χ4. Ενώ υπάρχει ακόμα μία αναμέτρησή τους το 2018 σε τουρνουά εκτός ATP η οποία βρήκε και πάλι νικητή τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Στο πρώτο σετ, ο Τσιτσιπάς έκανε νωρίς το μπρέικ που χρειαζόταν και αφού προηγήθηκε με 2-0, κράτησε το σερβίς του κι έφθασε άνετα στο 6-3, μετά από 34 λεπτά αγώνα. Η εικόνα του αγώνα, άλλαξε στο 2ο σετ, καθώς τόσο οι δύο τενίστες κατάφεραν να διατηρήσουν το σερβίς τους μέχρι το 3-3, όταν ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ, απέκτησε προβάδισμα με 4-3 και μετά από 48 λεπτά, πήρε την νίκη με 6-4.

Δείτε εδώ ένα φανταστικό χτύπημα του Στέφανου Τσιτσιπά στις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.
 
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×