Volley League - MVP της 1ης αγωνιστικής η Όλγα Στράντζαλη: «Χαρούμενη που νικήσαμε τον πρωταθλητή»

Η Όλγα Στράντζαλη του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ως η ΚΥΑΝΑ MVP της Πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2022-2023, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη της ομάδας της επί του νταμπλούχου Ελλάδας, Παναθηναϊκού.

Η διεθνής ακραία του «Δικεφάλου του Βορρά» είχε 21 πόντους με 20/43 επιθέσεις (και ανάμεσα τους κι αυτή με την οποία τελείωσε ο αγώνας), με έναν άσο στη νίκη της ομάδας της με 3-1 σετ επί του Παναθηναϊκού στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας. Ως εκ τούτου αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη αθλήτρια της 1ης αγωνιστικής ενώ στην κορυφαία ομάδα δεν υπάρχει καμία αθλήτρια που να ξεχώρισε από το «τριφύλλι»!

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΠΕ η Όλγα Στράντζαλη τόνισε:

«Χάρηκα που επέστρεψα στην Ελλάδα και περισσότερο στη Θεσσαλονίκη. Είναι η οικογένειά μου εδώ και αυτό μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο. Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν η πρεμιέρα και καμία ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη. Ο αγώνας ήταν φανταστικός με πολλά ράλι και δώσαμε όμορφο θέαμα στο κόσμο. Είμαι χαρούμενη που ξεκινήσαμε με νίκη απέναντι στον πρωταθλητή, ο οποίος είχε βελτιωθεί σε σχέση με τα δύο φιλικά που δώσαμε».

Η νεαρή ακραία αναφέρθηκε στις ανατροπές στο πρώτο και τρίτο σετ:

«Δείξαμε το χαρακτήρα της ομάδας στις ανατροπές. Δεν αφήνουμε κανένα πόντο να πάει χαμένος και πάντα θα παλεύουμε. Είμαστε ομάδα, καμία δεν ξεχωρίζει και η κάθε μία κάνει τη δουλειά της».

Ενώ όσον αφορά το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας τόνισε:

«Σίγουρα χαίρομαι για την ανάδειξή μου ως MVP, είναι μία επιβράβευση της καθημερινής δουλειάς. Χωρίς την ομάδα όμως δεν θα είχε γίνει τίποτα, οι συμπαίκτριές μου είναι πάντα δίπλα μου».

Η κορυφαία επτάδα της 1ης αγωνιστικής αποτελείται από τις εξής αθλήτριες:

Πασαδόρος: Άννα Μέμπους (Α.Ο. Λαμίας 2013) 2 (2 άσοι).

Διαγώνια: Οντριάνα Φιτζμόρις (Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil) 32 (26/46 επ., 3 άσοι, 3 mplok).

Κεντρικές: Λισέτ Μπλάνκο (Π.Α.Ο.Κ.) 15 (9/13 επ., 2 άσοι, 4 μπλοκ), Αναστασία Σιρίνινα (ΑΣΠ Θέτις) 17 (10/14 επ., 7 μπλοκ)

Ακραίες: Όλγα Στράντζαλη (Π.Α.Ο.Κ.) 21 (20/43 επ., 1 μπλοκ, 27% υπ. - 09% άριστες), Τζάαλι Γουίντερς (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 19 (14/40 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ, 67% υπ. - 25% άριστες)

Λίμπερο: Ιφιγένεια Σαμπάτη (Α.Ο. Ηλυσιακός) (71% υπ. - 36% άριστες).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×