Paris Masters: Απόψε η «μάχη» του Τσιτσιπά κόντρα στον Μουτέ - Η ώρα και το κανάλι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει απόψε, Πέμπτη (3/11) στο Court Central του Bercy για την δεύτερη αναμέτρησή του στο Paris Masters κόντρα στον Κορεντίν Μουτέ με φόντο τα προημιτελικά του τουρνουά του Παρισιού. Η ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά Masters του Παρισιού και σε 80 λεπτά ξεπέρασε με 6-3, 6-4 το εμπόδιο του Βρετανού, Ντάνιελ Έβανς, εξασφαλίζοντας έτσι το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης.

Εκεί θα «συναντήσει» τον Κορεντίν Μουτέ, ο οποίος νίκησε τον Κάμερον Νόρι με 6-3, 5-7, 7-6. Ο 23χρονος Γάλλος, Νο 64 της παγκόσμιας κατάταξης μπορεί να μην αποτελεί φόβητρο για τον «Στεφ» όμως το γεγονός ότι παίζει «εντός έδρας» δεν είναι κάτι που πρέπει να πάρει αψήφιστα ο Έλληνας τενίστας. Παρόλα αυτά οι δυο τους είχαν συναντηθεί και το 2018 στη Βαρκελώνη, όπου ο Τσιτσιπάς είχε πάρει τη νίκη στα δύο σετ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί απόψε στις 8:30μ.μ. (3/11) ενώ αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη συνδρομητική συχνότητα της COSMOTE SPORT 6HD.

Σε περίπτωση νίκης του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, Νο 5 της ATP, στα προημιτελικά θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα - Τόμι Πολ, που θα προκύψει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της «μάχης» του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Κορεντίν Μουτέ.

Paris Masters: Απόψε η «μάχη» του Τσιτσιπά κόντρα στον Μουτέ - Η ώρα και το κανάλι
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×