Handball Premier: Φινάλε στην 6η αγωνιστική με ντέρμπι «Δικεφάλων» στο Σπίτι του Χάντμπολ

Με το ντέρμπι κορυφής στη Θεσσαλονίκη, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ  και το παιχνίδι ανάμεσα σε Βριλήσσια και Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική της Handball Premier.

Το κρισιμότερο ματς της 6ης στροφής του πρωταθλήματος της Handball Premier θα διεξαχθεί σήμερα στις 6μ.μ. στο «Σπίτι του Χάντμπολ» με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ. (Πατιός- Τσιάνας, Κατσίκης- Μεϊμαρίδης).

Στη Μίκρα οι «Δικέφαλοι» αναμετρούνται σε ένα σημαντικό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι οι μοναδικές αήττητες στο πρωτάθλημα έχοντας το απόλυτο έως τώρα με 5Χ5.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες, ο ΠΑΟΚ έπαιξε την Κυριακή και αποκλείστηκε από την Κροατική Sesvete, ενώ η ΑΕΚ αγωνίστηκε το Σάββατο στην Ολλανδία, όπου και προκρίθηκε απέναντι στην Hurry Up.

Ο περιφερειακός του ΠΑΟΚ, Μανώλης Λαδάκης υπογράμμισε:

«Είναι πρώτο ντέρμπι της σεζόν για εμάς. Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι επίσης αήττητη. Θέλουμε να έχουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να κερδίσουμε. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν έχουμε διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ».

Ενώ ο διεθνής πίβοτ της ΑΕΚ, Τάσος Παπαδιονυσίου τόνισε από την πλευρά του: «Αντιμετωπίζουμε έναν από τους κυρίους διεκδικητές των φετινών τίτλων στην έδρα του. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να πάρουμε την νίκη και να διατηρηθούμε στην κορυφή. Προερχόμαστε και οι δυο από ευρωπαϊκούς αγώνες οπότε η κούραση θα παίξει τον δικό της ρόλο. Οποία ομάδα καταφέρει να έχει την συγκέντρωση της σε υψηλό βαθμό καθώς και την διάρκεια στο παιχνίδι της έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη».

Βριλησσίων 19:30, ΕΣΝ Βριλησσίων- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή

Στα Βριλήσσια η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από καλές εμφανίσεις και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και μάλιστα το Σάββατο επικράτησαν στην έδρα της Σλόμποντα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στους «32» του ΕHF European Cup. (Τόλιος- Λεφάκης, Κυριακούλιας)

Ο πλέι μέικερ των Βριλησσίων, Γιώργος Πέρρος σημείωσε:

«Θέλουμε να βρούμε ρυθμό γιατί έχουμε να αγωνιστούμε αρκετές ημέρες. Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων που είναι περισσότερο στα μέτρα μας»

Ενώ ο αριστερός εξτρέμ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή, Βύρων Παπαδόπουλος σχολίασε: «Στο ματς με τα Βριλήσσια, την Τετάρτη, θα πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή το ρυθμό μας και να δοκιμάσουμε αρκετά σχήματα, που θα μας δώσουν λύσεις στη συνέχεια των υποχρεώσεων μας. Έχουμε μπει σε μια διαδικασία να διαχειριστούμε πολλούς αγώνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×