ATP Finals: Ποδοσφαιρική λάμψη με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς Τζόκοβιτς-Τσιτσιπά (vid+photos)

Ένας ξεχωριστός καλεσμένος βρέθηκε στη χθεσινοβραδινή «μάχη» του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο λόγος για τον τεχνικό της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, τον οποίο αποδοκίμασαν οι Ιταλοί.

Ο Ιταλός προπονητής της «γηραιάς κυρίας», καθόταν στο μπουθ του Νόβακ Τζόκοβιτς και παρακολούθησε την «τιτανομαχία» του Σέρβου σούπερ σταρ με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα στην Πρεμιέρα του ATP Finals, που διεξάγεται στο Τορίνο, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Γουβέντους ενόψει της μεγάλης διακοπής που ξεκίνησε στα πρωταθλήματα όλων των χωρών ενόψει του Μουντιάλ του Κατάρ.

Μάλιστα ο Αλέγκρι έδειχνε να κρύβει το πρόσωπό του, καθώς αποδοκιμάστηκε από τους Ιταλούς όταν ο φακός τον εντόπισε να κάθεται κοντά στον προπονητή της Σαμπντόρια, Ντέγιαν Στάνκοβιτς κάτι που όπως φαίνεται δεν άρεσε στους οπαδούς των «μπιανκονέρι».

Παρόλα αυτά οι δύο προπονητές της Serie A έδειξαν να απολαμβάνουν το ντεμπούτο του «Νόλε», που συνοδεύτηκε και από νίκη κόντρα στον Τσιτσιπά, με τον Σέρβο κάτοχο των 21 Grand Slam να σημειώνει την 14η νίκη του σε Πρεμιέρα τουρνουά ATP Finals.

Ενώ οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Ντέγιαν Στάνκοβιτς φωτογραφήθηκαν με τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τον Τσιτσιπά.

 

ATP Finals: Ποδοσφαιρική λάμψη με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο ματς Τζόκοβιτς-Τσιτσιπά (vid+photos) -EPA/ALESSANDRO DI MARCO
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×