Champions League πόλο γυναικών: Πρεμιέρα με ήττα για τον Εθνικό από τη Ρόμα

Η γυναικεία ομάα πόλο του Εθνικού έχασε 16-10 από τη Ρόμα.

Την ήττα με 16-10 από τη Ρόμα γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο του Εθνικού στη Μιλούζ της Γαλλίας, στην πρεμιέρα της Α΄ προκριματικής φάσης του Champions League. Οι κυπελλούχες Ευρώπης δεν κατάφεραν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από την ιταλική ομάδα, που είναι το φαβορί του Δ΄ ομίλου, αλλά έδειξαν ότι είναι σε θέση να πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια για τον επόμενο γύρο της διοργάνωσης,

Η ομάδα του Στέφανου Λέανδρου βρέθηκε από την αρχή να κυνηγάει στο σκορ τις Ιταλίδες, οι οποίες με ένα σερί 3-0 ξέφυγαν 9-5 στο τέλος του ημιχρόνου. Ο Εθνικός με τις νεαρές Κοντονή και Καραμπέτσου μείωσε σε 10-8, λίγο πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, αλλά με ακόμη ένα σερί 3-0 η Ρόμα "καθάρισε" το παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτο τον τυπικά γηπεδούχο Εθνικό): 4-6, 1-3, 3-2, 2-5

Η σύνθεση του Εθνικού: Σωτηρέλη, Καραμπέτσου 2, Μπορίσοβα 2, Λασκαρίδου, Κοντονή 2, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη, Αλκ. Μπενέκου, Ρακιντζή, Κανετίδου 1, Ιόλη Μπενέκου, Αντριους 3, Μπεκρή.

Την Παρασκευή (18/11) ο Εθνικός έχει σαφώς πιο εύκολο έργο, καθώς αντιμετωπίζει στις 19:30 τη Σπαντάου Βερολίνου. Η γερμανική ομάδα είναι η πιο αδύναμη του ομίλου και σήμερα ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Μιλούζ με 19-12. Το γκρουπ συμπληρώνει η ουγγρική Ντουναουιβάρος, η ομάδα την οποία νίκησαν δύο φορές οι "κυανόλευκες" στον περσινό τελικό του LEN Trophy.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×