Challenge Cup ανδρών: Με «όπλο» την έδρα για τη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου

Έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα, Τρίτη (10/1) στις 5μ.μ. (COSMOTE SPORT 7) στο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη την Στεάουα Βουκουρεστίου με… φόντο τα ημιτελικά του Challenge Cup ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μια «καθαρή» νίκη κόντρα στην ρουμάνικη ομάδα στην πρώτη μεταξύ του «μάχη» για τη φάση των «8» του θεσμού, προκειμένου να έχουν τον αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στη Ρουμανία την επόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου (18.00).

Στο ρουμάνικο πρωτάθλημα η Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-1, ενώ για την 11η αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της με 3-0 σετ επί της προτελευταίας στη βαθμολογία Σουτσέαβα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε:

«Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί καλά, για να αντιμετωπίσει τη Στεάουα, δίνοντας το 100%, με σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία. Είναι, ίσως, η πιο δυνατή ομάδα που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα, θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω, οι φίλαθλοι μας να μας βοηθήσουν, να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Διαιτητές θα είναι ο Ολλανδός Μαρακ Βίνστρα και η Ιταλίδα Μισέλ Μπρουνέλι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×