Σαρωτικός Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά του Μόντε Κάρλο!

Ασταμάτητος ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε το τρίτο Μόντε Κάρλο της καριέρας του, επικρατώντας εύκολα του Κάσπερ Ρουντ με 2-0 σετ! 

Συγκλονιστικός και συγκινητικός Στέφανος Τσιτσιπάς! Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, κατέκτησε με… περίπατο τον τρίτο του τίτλο στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Με άνεση επικράτησε στον τελικό του Κάσπερ Ρουντ 2-0 σετ και επέστρεψε δυναμικά στις κορυφές που του αξίζουν. Μάλιστα δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του μεγάλου τελικού.

Ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του σπουδαίου αγώνα, είχε απάντηση σε κάθε προσπάθεια του Νορβηγού και έτσι έφτασε με ευκολία στην κατάκτηση του τρίτου τουρνουά Μόντε Κάρλο στην καριέρα του. Επιστρέφοντας παράλληλα και στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς είδε τον Ρουντ να κρατά το σερβίς του για το 1-0, αλλά τα games που ακολούθησαν ήταν σαρωτικά για τον Έλληνα. Με τρία break και κρατώντας το δικό του σερβίς, έφτασε με περίπατο στο 6-1 για το 1-0 στα σετ.

 

Στο δεύτερο σετ οι δύο φιναλίστ κράτησαν το σερβίς τους. Μέχρι και το 9ο game πήγαιναν μία σου και μία μου. Με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όμως, να «μιλά» την κατάλληλη στιγμή! Στο 10ο game έκανε το break και με 6-4 πήρε το δεύτερο σετ και μαζί τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο!

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τα πανηγύρια ήταν έξαλλα στο box του Έλληνα τενίστα και δικαίως.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×