Απέτυχε ο Μπερνάρ

Ο  Αλαίν Μπερνάρ απέτυχε στα προκριματικά των 100μ. σήμερα το πρωί, στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο κολυμβητής από την Αντίμπ μετά τον 12ο χρόνο στα 50μ. απέτυχε και στα 100μ.

Ο Μπερνάρ θα διατηρεί πικρές αναμνήσεις από το Σαββατοκύριακο του στο Παρίσι, οι οποίες συνοψίζονται σε δύο αποκλεισμούς στις σειρές των 100μ το Σάββατο και των 50μ. την Κυριακή. Και επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, ο Γάλλος περιμένει να πάρει την εκδίκηση του, στη Σαγκάη. Ο ολυμπιονίκης  έχει τον 12ο χρόνο, με 22''67, πολύ μακριά από του Βραζιλιάνου Ζέζαρ Τσιέλο με 22''10.

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο Μπερνάρ, δεν κρύφτηκε και μίλησε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δημοσιογράφους, για την φόρμα του: «Είναι λίγο σκληρό. Προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος, αλλά έχω κολλήσει. Στην κολύμβηση σε γενικές γραμμές, προς το τέλος, ένιωθα καλά».

Ο Μπερνάρ δεν είναι ο μόνος που δεν κατάφερε να προκριθεί από αυτούς που θα ταξιδέψουν στη Σαγκάη. Ο Φαμπιέν Ζιλό ήταν 10ος σε 22''54 με τον Γουίλιαμ Μεϊνάρ να έχει τον 18ο χρόνο με 23''06.

Στον τελικό, ο Βραζιλιάνος Ζέραρ Τσιέλο, θα κολυμπήσει ανάμεσα σε δύο Γάλλους τον Φλοράν Μανοντού (2ος σε 22''30) και τον «αδελφό» του Φρεντερίκ Μπουσκέ (7ος σε 22''39).

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×