Πάουελ Vs Λεμέτρ

Το σημερινό (30/6) μίτινγκ στίβου της Λωζάννης, της σειράς του Diamond League προσφέρει ένα πολύ καλό 100άρι, με τον Κριστόφ Λεμέτρ να κοντράρεται με τους «συνήθεις ύποπτους» Τζαμαϊκανούς Πάουελ, Φρέιτερ και Κάρτερ.

Τόσο ο Ρενό Λαβιλενί  όσο και ο Τέντι Ταμγκό θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν τη χαμένη τους εμπιστοσύνη.

Με το Λεμέτρ να έχει τρέξει κάτω από 10 δευτερόλεπτα το 100άρι, είναι πολύ πιθανό να ανέβει στο βάθρο της Νταεγού  (27/8 – 4/9). Αν θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα, η λευκή «αστραπή» πρέπει τώρα να ανταγωνιστεί με τους καλύτερους δρομείς. Αυτό το είχε καταφέρει στ πρώτο 50άρι, στο μίτινγκ της Ρώμης, κόντρα στους Μπολτ και Πάουελ. Μια νέα ευκαιρία θα έχει σήμερα το βράδυ στη Λωζάννη, που θα αντιμετωπίσει το νέο πρωταθλητή της Τζαμάικας Ασάφα Πάουελ και τους συμπατριώτες του από την  Καραϊβική, Νέστα Κάρτερ και Μάικλ Φρέιτερ.
«Φέτος έχω δώσει το παρών σε πολλά 100άρια και είναι  σημαντικό να αφήνεις το στίγμα σου» δήλωσε ο πρωταθλητής Ευρώπης,  σε ελβετική ιστοσελίδα και συνέχισε: « Αν μπορέσω να κερδίσω, θα το κάνω, γιατί μια νίκη είναι  πάντα καλή κυρίως γιατί του τονώνει  την εμπιστοσύνη».

Στο μίτινγκ της Λωζάννης θα δώσει και ο Ρενο Λαβιλενί (φωτο) ώστε να μπορέσει να ξαναβρεί  τον καλό του εαυτό: «Μου λείπουν ακόμη τα σωστά πατήματα, αλλά και η ψυχολογία» παραδέχεται ο άλτης από την Κλερμόν. Έκανα κάποιους αγώνες στο εξωτερικό παραβιάζοντας το χρονοδιάγραμμα μου, «θυσιάζοντας»  λίγο από τον Μάιο και τον Ιούνιο (...) Τώρα θεωρώ ότι το μίτινγκ της Λωζάννης είναι μέρος των αγώνων, που θα κάνω  Ιούλιο και  Αύγουστο» επισημαίνει ο Λαβιλενί.

Ο Τέντι Ταμγκό, θέλει να ξεχάσει την απογοητευτική του εμφάνιση στη  Νέα Υόρκη. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να νικήσει τον κύριο ανταγωνιστή του, τον Βρετανό Φίλιπς Ιντόβου.

Η Γαλλίδα Χίντ Ντεϊμπά, επιστρέφει μετά το 2009, όπου είχε τιμωρηθεί λόγω ντόπινγκ, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Λωζάννη.
Ο Κενυάτης Ντέιβιντ Ρουντίσα επιστρέφει, στο 800άρι ενός μεγάλου αγώνα, μετά την  επανεμφάνισή του,  την περασμένη εβδομάδα,  στη Νανσί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×