Έξι ξίφη για το Ευρωπαϊκό

Έξι ξιφομάχοι συνεχίζουν την  αγωνιστική τους περίοδο έως και τα μέσα Ιουλίου. Πρόκειται για την ομάδα, που επελέγη από την Ομοσπονδία, να πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (12-17/7, Σέφιλντ, Μ. Βρετανία). 

Παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές, η Ομοσπονδία Ξιφασκίας θέλει να πραγματοποιήσουν οι Έλληνες αθλητές,  αξιοπρεπή εμφάνιση, και τους στέλνει σε δυνατά καμπ προετοιμασίας.

Ο Γιώργος Τσουρούτας, η Βάσω Βουγιούκα και η Μαρίνα Παΐζη αρχίζουν από σήμερα (30/6) 10ήμερη προετοιμασία σε δυνατό καμπ σπάθης στο Βουκουρέστι, στο οποίο θα είναι παρών ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γκαμπριέλ Ντούτσια, καθώς επίσης ο Βαγγέλης με τον Γιάννη Σαρρή (πρωταθλητές Ελλάδος 2011 με το ομαδικό της σπάθης Ανδρών), οι οποίοι θα πάνε στο Πανευρωπαϊκό με δικά τους έξοδα.

Ανάλογη επιλογή έχει γίνει, επίσης, για το κορυφαίο μας δίδυμο στο ξίφος ασκήσεως, τον Θοδωρή Νάκη και τον Νίκο Κοντοχριστόπουλο. Τα δυο παιδιά, με συνοδό την ομοσπονδιακή προπονήτρια Έλλη Τσολακίδου, θα λάβουν μέρος σήμερα (30/6) σε διεθνές καμπ στη Βουδαπέστη, που θα διαρκέσει μια εβδομάδα.

Ο έκτος αθλητής που επελέγη από την Ομοσπονδία για το Πανευρωπαϊκό, ο Φίλιππος Νισσίμ, ακολουθεί προπονητικό πρόγραμμα στο Μιλάνο, (τόπος μόνιμης διαμονής του) και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στο Σέφιλντ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×