«Ράμπο» όνομα και πράγμα!

Ενας Γεωργιανός επιχείρησε να μπει… παράνομα σε μία πολυκατοικία, έπεσε πάνω σε αυτή που διαμένει ο Τάσος Μητρόπουλος, τον οποίο τραυμάτισε ελαφρά, για να ακολουθήσει η ακινητοποίησή του και η παράδοση στην Αστυνομία από τον «Ράμπο»!

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης (13/12) άγνωστος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας του Τάσου Μητρόπουλου στον Πειραιά και άμεσα ο πρώην Γενικός Αρχηγός κατέβηκε να ελέγξει στο ισόγειο, μια και τις τελευταίες μέρες το περιστατικό είχε επαναληφθεί πολλάκις.

Αρχικά, ο Τάσος Μητρόπουλος δεν εντόπισε κάποια ύποπτη κίνηση, αλλά θέλησε να κατέβει στο υπόγειο προκειμένου να ελέγξει τον χώρο, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον Γεωργιανό, ο οποίος του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε ελαφρά.

Ωστόσο, ο «Ράμπο» ενήργησε άμεσα και τον ακινητοποίησε. Μάλιστα, βγήκε στο δρόμο και ζήτησε από τους περαστικούς να καλέσουν την αστυνομία, η οποία ενήργησε άμεσα και έφτασε στην πολυκατοικία, συλλαμβάνοντας τον δράστη και η περιπέτεια ολοκληρώθηκε για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×