Γιορτή για τους ισπανόφωνους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (photos)

Τα 25α του γενέθλια γιόρτασε προχθές ο  Άντερ Ερέρα συντροφιά με τους συμπαίκτες του που τον … καταλαβαίνουν καλύτερα.

Μην πάει ο νους σας όμως σε κλίκες και τα σχετικά στα αποδυτήρια των «κόκκινων διαβόλων». Απλά όπως είναι φυσικό το νέο τους απόκτημα από την Ατλέτικ Μπιλμπάο να τα … βρίσκει αρχικά τουλάχιστον περισσότερο με εκείνους στο νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον που μιλούν την ίδια μητρική γλώσσα. Τους Ισπανούς όπως ο ίδιος ή τους ισπανόφωνους.


Και τέτοιοι στη μεγάλη αγγλική ομάδα που κατέβαλε τον περασμένο μήνα περίπου 36 εκατομμύρια ευρώ για να τον πάρει από τους Βάσκους  είναι οι συμπατριώτες του  Χουάν Μάτα κσι Νταβίντ Ντε Χέα αλλά και ο Μεξικανός επίσης διεθνής Χαβιέ Ερνάντεζ.


Μάλιστα ο τελευταίος ήταν εκείνος που ανέβασε με την ευκαιρία την φωτογραφία της ευτυχισμένης ισπανικής κοινότητας του «Ολντ Τράφορντ» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχηθεί στο νέο του συμπαίκτη (αν και δεν γνωρίζουμε πόσο θα διαρκέσει αυτό αφού δημοσιεύματα θέλουν να αποτελεί σύντομα παρελθόν για την αγγλική ομάδα).


Αλλά και ο Μάτα από την πλευρά του φρόντισε να πράξει  κάτι ανάλογο στο δικό του στο  Twitter με το μήνυμα 'Happy birthday @anderherrera8!! Είμαι ο οδηγός του στη μέρα του. Απόλαυσε το!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×