Του κόσμου το περίγελο ο Φαν Χάαλ (photos)

Πεδίον δόξης λαμπρόν και  σημείο απογείωσης για αστεία σε βάρος του Λουίς Φαν Χάαλ  που έγινε ως δια μαγείας του κόσμου το περίγελο όπως έλεγαν οι στίχοι ενός τραγουδιού του αξεπέραστου Άκη Πάνου αποτέλεσε η ιστορική ήττα 1-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σουόνσι στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ το Σάββατο (16/08).

Η ευφορία που επέστρεψε δριμύτερη στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» έπειτα από τις διαδοχικές (μόνον) νίκες της ομάδας τους στα φιλικά ματς προετοιμασίας κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους (Λος Άντζελες Γκάλαξι, Ρεάλ Μαδρίτης,  Ίντερ, Ρόμα , Λίβερπουλ και  Βαλένθια) και η όλη φιλολογία για τον ερχομό του Ολλανδού τεχνικού στην αγγλική ομάδα αποδείχθηκε, τουλάχιστον στο πρώτο επίσημο δείγμα γραφής (και πρώτη ήττα εντός έδρας για την πολυνίκη του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από το 1972),  μπούμερανγκ για την Γιουνάιτεντ και μία τεράστια ευκαιρία στους αμφισβητίες τόσο του ίδιου  όσο και της ομάδας του να …δράσουν.


Και το έκαναν με το γνωστό καυστικό βρετανικό χιούμορ μέσω εκατοντάδων αναρτήσεων στο Twitter.


Όπως η εν λόγω που φτάνει στην σίγουρα υπερβολή του ... «δεν έχω ιδέα το τι κάνω».


Πιο …λογική αλλά εξίσου καυστική η ετυμηγορία, κάτω από τα στατιστικά του αγώνα, «τα πρώτα καλά νέα της σεζόν».


Και ο προκάτοχος του Φαν Χάαλ Ντέιβιντ Μόγιες ήταν φυσικά μέσα στο …σενάριο της κοροϊδίας που ξεδιπλώθηκε μετά την ήττα από τους «κύκνους».


Έτσι είτε τροποποιήθηκε απλά η τελευταία λέξη στο περίφημο περυσινό … αεροπορικό μήνυμα (αντικαθιστώντας το έξω με το μέσα)….


Είτε έφερε στις μνήμες την ανάλογη  ευφορία 12 μήνες πριν με τον Μόγιες να είναι αντικείμενο λατρείας των οπαδών της ομάδας…


Άλλη με τον Σκωτσέζο τεχνικό να υψώνει σύνθημα κατά του Ολλανδού.


Η να παίζει ... βιολί για να ενθαρρύνει τον τελευταίο.


Και τέλος μία στην  οποία ο Μόγιες ως ήρωας της σειράς Scooby-Doo εμφανίζεται να είναι  μασκαρεμένος  Φαν Χάαλ.


Δεν ήταν φυσικά οι μόνες αναλόγου περιεχομένου καθώς υπήρξαν ουκ ολίγες ακόμα «δημιουργίες» που ρίχνουν μπόλικο αλάτι σε παλιές και νέες πληγές της Γιουνάιτεντ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×