Βαυαρός μέσα και έξω από το γήπεδο ο Τσάβι Αλόνσο (photos)

Έκανε πραγματικά εξαιρετικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπάγερν αν και η νέα του ομάδα σκόνταψε στο Γκελζενκίρχεν κόντρα στη Σάλκε τελικά αλλά ο Τσάβι Αλόνσο έδειξε να μπαίνει στο … κλίμα των Βαυαρών τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και έξω από αυτόν.

Ο πρώην πλέον διεθνής Ισπανός μέσος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νταμπλούχου Γερμανίας στην αναμέτρηση με την Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν χθες το απόγευμα.

Όμως παρόλο ότι ως …αμυντικός διεύθυνε με εξαιρετική επιτυχία το παιχνίδι της ομάδας του Μονάχου και ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις 66 πάσες του και κάλυψε τη μεγαλύτερη απόσταση από όλους τους συμπαίκτες του δεν μπόρεσε να τη βοηθήσει να νικήσει τους γηπεδούχους που την υποχρέωσαν σε ισοπαλία 1-1.

Λίγες ώρες μετά όμως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και το μεγάλο της τελευταίο απόκτημα ήταν στο Μόναχο και συμμετείχαν σε μία φωτογράφιση για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού πολύ γνωστής μπύρας.

Μάλιστα τα μέλη της ομάδας ήταν ντυμένα με τις παραδοσιακές στολές της Βαυαρίας και  ο Βάσκος της νέος άσος  συνάντησε μεγαλύτερες δυσκολίες στο να  βάλει σωστά τη δική του Λεντερχόσεν.

 

Τα κατάφερε τελικά αν και κάθε αρχή και δύσκολη.

Και πλέον και το  …βαυραρικό σκέλος της καριέρας και της ζωής του ξεκίνησε σε μεγάλο βαθμό επιτυχημένα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×