Νέες … αποδείξεις για τον άσβεστο έρωτα Σακίρα – Πικέ (photos)

Την ευκαιρία να περάσει περισσότερες ώρες μαζί με την έγκυο σύντροφο του Σακίρα είχε ο Ζεράρ Πικέ λόγω της απουσίας του από τις επιλογές του τεχνικού της Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για το φιλικό ματς με τη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα και το παιχνίδι κόντρα στην ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του EURO 2016 πριν από δύο ημέρες.

Μάλιστα το ζευγάρι βρέθηκε στο γήπεδο «Σίτι Αρένα» της Βαρκελώνης για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Σλοβενίας.


Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια συνοδευόμενη από τον κεντρικό αμυντικό της Μπαρτσελόνα όπως ήταν φυσικό έκλεψαν την παράσταση στις εξέδρες και συγκέντρωσαν τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας.

Παρακολούθησαν τον αγώνα λίαν ευδιάθετοι και πρόσφεραν γερές … αποδείξεις ότι ο έρωτας τους είναι πάντα πολύ δυνατός.


Το διάσημο ζευγάρι περιμένει το 2ο τους παιδί που όπως και το πρώτο , ο γλυκύτατος Μίλαν , θα είναι αγόρι σύμφωνα με την πρόσφατη αποκάλυψη της τρισευτυχισμένης επίσης γιαγιάς (μητέρας της λίαν δημοφιλούς τραγουδίστριας).


Από την πλευρά του ο Πικέ επιστρέφει από σήμερα στο ….μαγκανοπήγαδο της καθημερινότητας και τις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα για το κάθε άλλο παρά εύκολο ματς κόντρα στην Ατλέτικ Μπιλμπάο το προσεχές Σάββατο για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×