Το αμερικανικό ποδόσφαιρο «κατέλαβε» το Λονδίνο (video+photos)

Έντονο χρώμα αμερικανικού φουτμπόλ είχε χθες το Λονδίνο παρά το γεγονός ότι ήταν η ημέρα της διεξαγωγής της τιτανομαχίας  των Άρσεναλ και Τότεναμ για το ….κανονικό ποδόσφαιρο.

Οι δύο πλέον επιτυχημένες ομάδες της αγγλικής πρωτεύσας αναμετρήθηκαν το απόγευμα στο «Εμιρέιτς» αλλά οι δρόμοι της δεν είχαν κατακλύσθηκαν μόνο από φίλους τους (ή και της Τσέλσι και των άλλων μικρότερων ομάδων της που επίσης αγωνίστηκαν εντός έδρας) αλλά και από οπαδούς ενός …μακρινού αλλά και αρκετά δημοφιλούς όπως αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά σπορ στο Νησί.


Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την οδό Ρίτζεντ για να παρακολουθήσουν την εντυπωσιακή παρέλαση – προβολή του σημερινού αγώνα των Όκλαντ Ρέιντερς με του Μαϊάμι Ντόλφινς.


Σ’ αυτή πήραν μέρος μέλη αμφότερων των ομάδων , αστέρια του Χολ οφ Φέιμ του  δημοφιλέστερου στις ΗΠΑ μαζί με το μπάσκετ σπορ  και φυσικά οι περίφημες Raiderettes.


Οι εκπληκτικές τζιρλίντερς της ομάδας του Όκλαντ που συγκέντρωσαν τα περισσότερα βλέμματα με το εντυπωσιακό και απολαυστικό τους σόου
Μπλούζες  και άλλα εμπορικά προϊόντα αναφορικά με το σπορ και τις δύο αντιπάλους διατίθεντο στη διαδρομή της παρέλασης που πρόσφερε στην περιοχή μουσική, ρυθμό, χρώμα και θέαμα.


Ήταν ένα εντυπωσιακό πανηγύρι για όλα τα φύλα και τις ηλικίες και αποτέλεσε το πλέον  ελκυστικό ορεκτικό για τη σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων , στην αυλαία των  τριών NFL International Series αναμετρήσεων που θα φιλοξενηθεί αυτή τη σεζόν στο ναό της μπάλας «Γουέμπλεϊ».

Πέρυσι το ανάλογο event στο Λονδίνο συγκέντρωσε γύρω στις 600 χιλιάδες ενώ το εφετινό υπολογίζεται ότι έχει ξεπεράσει αρκετά τον εν λόγω αριθμό αποδεικνύοντας ότι το σπορ έχει ξεπεράσει τα σύνορα του ....Ατλαντικού και τουλάχιστον έχει κάνει αξιοπρόσεκτη "απόβαση" στο μεγάλο ευρωπαϊκό Νησί.

Το βέβαιο είναι ότι τη χθεσινή εκδήλωση  άπαντες συμμετέχοντες και θεατές την απόλαυσαν και αναμένεται οι εξέδρες του κορυφαίου αγγλικού  σταδίου να είναι σήμερα κατάμεστες για την ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×