Τα μυστικά του παγκόσμιου θριάμβου της Γερμανίας σε … φίλμ (video+photos)

Όλα τα μυστικά της θριαμβευτικής πορείας της Γερμανίας στα τελικά του Μουντιάλ 2014 αποκαλύπτει η ταινία με  τίτλο «Die Mannschaft» που καταγράφει το ταξίδι της ομάδας του Γιοακίμ Λεβ στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού.

Ελάχιστοι μπορούν να αμφισβητήσουν το δίκαιο της κατάκτηση στα γήπεδα της Βραζιλίας του υπέρτατου τροπαίου  του δημοφιλέστερου των σπορ από την «νάσνιοναλμανσαφτ» που διαδοχικά νίκησε τις Πορτογαλία, Γαλλία , Βραζιλία (με εκείνο το αλησμόνητο 7-1 στα ημιτελικά) και Αργεντινή.

Αλλά σίγουρα είναι πάμπολλοι εκείνοι που αναρωτούνται πως η γερμανική ομάδα από συνήθως 2η και 3η στα προηγούμενα κορυφαία αγωνιστικά της ραντεβού κατάφερε να φθάσει αυτή τη φορά στον θρίαμβο, πρώτο της σε Παγκόσμιο Κύπελλο από το 1990 και έπειτα και  το νέο φιλμ που καταγράφει όλη της την μουντιαλική εφετινή περιπέτεια φιλοδοξεί να δώσει ορισμένες ξεκάθαρες απαντήσεις επί του θέματος.


Στην ταινία καταγράφονται στιγμές τόσο από τα ματς της ομάδας αλλά και μπόλικο υλικό του παρασκηνίου  και το τρέιλερ της περιλαμβάνει ορισμένα απροσδόκητα στιγμιότυπα όπως αυτό με πρωταγωνιστή τον πρώτο σκόρερ της ομάδας στη διοργάνωση Τόμας Μίλερ να φοράει σε καφετέρια  στη διάρκεια πρωινού για της «νάσιοναλμανσαφτ» ένα ροζ  Ντίρτνλ, το παραδοσιακό βαυαρικό …γυναικείο φόρεμα.

Και δεν είναι φυσικά το μόνο αξιοθέατο και …περίεργο που καταγράφεται στην εν λόγω ταινία η πρεμιέρα της οποίας θα γίνει στο Βερολίνο στις 10 Νοεμβρίου ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα μπορούν να την απολαύσουν φίλοι της ομάδας και μη στα σινεμά της Γερμανίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×