Κι άλλος γιός του Μπέκαμ στην Άρσεναλ(photos)

Τα βήματα του μεγάλου του αδελφού, Μπρούκλιν ακολουθεί ο Ρόμεο  που γίνεται  το 2ο μέλος της οικογενείας του πρώην αρχηγού της εθνικής Αγγλίας  Ντέιβιντ Μπέκαμ ο οποίος θα κάνει τα πρώτα σοβαρά του ποδοσφαιρικά βήματα στην Άρσεναλ.

Μάλιστα χθες ο 13χρονος  δευτερότοκος γιός του πρώην αρχηγού της εθνικής Αγγλίας αγωνίστηκε με τις ακαδημίες των «κανονιέρηδων» κόντρα στη Λίβερπουλ στο Κέρκμπι,  υπό το βλέμμα μεταξύ άλλων και του διάσημου πατέρα του.
Ο δεύτερος γιος της οικογένειας Μπέκαμ, ο οποίος  τα περασμένα Χριστούγεννα είχε λάβει με επιτυχία μέρος σε διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας Burberry, φέρεται να άφησε άριστες εντυπώσεις και μάλιστα φημολογείται ότι ο ίδιος ο Αρσέν Βενγκέρ τον πρότεινε , αφού προηγούμενα τον είχε παρακολουθήσει εν δράσει να πρότεινε στον λονδρέζικο σύλλογο να τον αποδεχθεί στην ακαδημία του.


Σ’ ότι αφορά στον Βενιαμίν των γιών του πρώην άσου των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν , Λος Άντζελες Γκάλαξι και Παρί Σεν Ζερμέν που εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 2013 Κρουζ και αυτός φαίνεται να  βαδίζει σ’ ανάλογα ποδοσφαιρικά μονοπάτια προπονείται και αγωνίζεται με την ομάδα u-10 της Άρσεναλ επίσης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×