Κώστας Τσιμίκας: Το ταβάνι του είναι τα «αστέρια» (photos+videos)

Ο Κώστας Τσιμίκας αφήνει το δικό του στίγμα στην Λίβερπουλ, με αποκορύφωμα την εμφάνιση του στον αγώνα με την Μπενφίκα για τα προημιτελικά του Champions League όπου αναδείχθηκε MVP

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε φανέλα βασικά στον Κώστα Τσιμίκα κι εκείνος φρόντισε να τον βγάλει ασπροπρόσωπο, υπογράφοντας την πρόκριση της Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League, αφού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα με την Μπενφίκα στο Άνφιλντ.

Ο Έλληνας άσος ήταν εκπληκτικός, καθώς μοίρασε δύο ασίστ στα τρία γκολ της ομάδας του, ενώ μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπενφίκα, αναδείχθηκε player of the match, όπως ανακοίνωσε η UEFA σε αν μη τι άλλο μια διάκριση για τον ίδιο αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό μου δίνει εξτρά κίνητρο για τη συνέχεια και πάντα απολαμβάνω να παίζω για την κόκκινη οικογένεια» είπε μεταξύ άλλων ο Τσιμίκας, που με τις εμφανίσεις του έχει κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για αυτόν και να του δίνει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο ίδιος ο Έλληνας άσος δείχνει ότι το ταβάνι του είναι τα «αστέρια» και όπως ομολόγησε και ο ίδιος: «Το Champions League ήταν ο μεγάλος μου στόχος όταν ήρθα, το θέλω πολύ και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τα παιδιά και την ομάδα μου να το καταφέρουμε, διότι το αξίζουμε».

Πλέον τα δύσκολα είναι μπροστά για την Λίβερπουλ και τον Τσιμίκα, καθώς ακολουθεί ο αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτι για το Κύπελλο Αγγλίας το Σάββατο (16/04), η μάχη για την κατάκτηση της Premier League αλλά και τα ημιτελικά του Champions League με την Βιγιαρεάλ.

«Πολύ καλός για να είναι αναπληρωματικός»

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν τρελαθεί με τον Κώστα Τσιμίκα και δεν το κρύβουν. Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε βασικός στον επαναληπτικό με την Μπενφίκα και η αγωνιστική του παρουσία χτύπησε... κόκκινο στο Twitter. Αρκετοί φίλοι της Λίβερπουλ βλέποντας τον Τσιμίκα να κάνει τρομερή εμφάνιση και να μοιράζει γκολ στους συμπαίκτες του, τον αποθέωσαν. «Είναι πολύ καλός για να είναι αναπληρωματικός», σχολίασε ενδεικτικά ένας οπαδός των «κόκκινων», βάζοντας στην κουβέντα και τον Άντριου Ρόμπερτσον που θεωρείται από τους κορυφαίους αριστερούς μπακ στον κόσμο.

Jan Kruger - UEFA/UEFA via Getty Images, Ideal Image
Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images, Ideal Image
Clive Brunskill/Getty Images, Ideal Image
Κώστας Τσιμίκας: Το ταβάνι του είναι τα «αστέρια» (photos+videos)
Κώστας Τσιμίκας: Το ταβάνι του είναι τα «αστέρια» (photos+videos)
Κώστας Τσιμίκας: Το ταβάνι του είναι τα «αστέρια» (photos+videos)
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης ×